Christmas tag!

Zoals jullie allemaal wel weten, is het bijna Kerstmis! Overmorgen om precies te zijn. Zoals ieder jaar kijk ik er weer naar uit om gezellig samen te zijn met familie en lekker te eten. Om toch een kerst-gerelateerde post te plaatsen heb ik er voor gekozen om een kerst/christmas tag in te vullen met allemaal vragen over kerst! Laten we er aan beginnen!

Wat is je favoriete kerstliedje?

Ik luister heel graag naar kerstmuziek! Het is dan ook een pluspunt dat Ariana Grande  kerstalbums heeft! Mijn favoriete kerstliedje is dan ook snow in California van Ariana. Ook all I want for christmas is you van Mariah Carey vind ik een heel goed kerstliedje.

Wat is je favoriete kerstfilm?

Eigenlijk heb ik niet echt een favoriete kerstfilm. Ik vind kerstfilms wel heel leuk om naar te kijken, maar omdat er rond die periode gewoon zo veel kerstfilms op tv zijn onthoud ik die titels ook niet echt…

Wat staat er bovenaan op jouw kerstverlanglijstje?

Voor mij hoeven er geen pakjes onder de kerstboom te liggen. Zolang ik maar gezellig samen kan zijn met mijn familie. Moest ik echt iets mogen kiezen zou ik iets van Ariana haar merch kiezen.

Wat draag je het liefst tijdens kerst?

Met kerst draag ik bijna altijd een kleedje. Als ik geen kleedje draag dan zal het wel een zwarte broek zijn. Ik zou het ook wel tof vinden om de hele dag in mijn pyjama rond te lopen op kerst, maar aangezien ik bezoek krijg of bij mensen op bezoek ga is dit geen optie.

Hoe ziet jouw ideale kerst er uit?

Een witte kerst. Je word ’s ochtends wakker en het is aan het sneeuwen. Je drinkt een warme tas chocolademelk bij je ontbijt. Je familie komt toe en je zit allemaal heel gezellig rond de kerstboom en babbelt allemaal bij. Dan lekker eten en natuurlijk het dessert! Meer hoeft het voor mij niet te zijn.

Wat ga jij doen met kerst dit jaar?

Wij hebben een hele regeling voor de feestdagen. Dit jaar moeten we op kerstavond naar de zus van mijn papa samen met mijn papa zijn familie. Op kerstdag zelf komt mijn mama haar familie bij ons thuis eten.

Heb jij een echte kerstboom of een neppe?

Ik heb een echte kerstboom.

Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?

In de kerstboom hangen er roze en witte kerstballen. Ook hangen er  kleine schattige engeltjes in de boom.

Maak jij zelf kerstkaartjes of koop je er?

Dit jaar heb ik zelf kerstkaartjes gemaakt. Ik vond het heel leuk om ze te maken.

Wat ga jij doen met kerst? Laat het weten in de reacties!
Ik wens jou en je familie een vrolijk kerstfeest!

Jolien

Advertenties

Een gedachte over “Christmas tag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s